Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina-Elena Dinu, deputat PSD: 'După ce au uitat de drepturile medicilor, Cîțu și Voiculescu au uitat și de măștile românilor'

Facebook
Cristina Elena Dinu

Guvernul dreptei unite, în incapacitate, continuă gafele de proporții în gestionarea executivă a priorităților momentului, a bugetului țării și implicit a contribuțiilor fiecărui cetățean.

După ce au uitat să achite sumele datorate personalului medical din centrele de vaccinare, timp de două luni, dând vina pe funcționarii din subordine, guvernanții ignoră cu bună știință drepturile oamenilor aflați cu adevărat în situații dificile și la limita sărăciei.

Citește și: Noi detalii scandaloase despre moartea pacientului de la Craiova: secretarul de stat Andreea Moldovan spune că nu s-a cerut transferul la o altă unitate

Legea nr. 146/2020 privind acordarea de măști pentru protecția cetățenilor români de virusul COVID-19, publicată în 24 iulie în Monitorul Oficial, nu are nici acum normele de aplicare, la aproape opt luni de la intrarea sa în vigoare. Acestea trebuiau elaborate de către Ministerul Sănătății, dar se pare că nici fostul, nici actualul ministru nu s-au preocupat de punerea în practică a unui act normativ extrem de important.

Legea prevede acordarea unui număr de 30 de măști persoanelor defavorizate, respectiv celor provenite din familiile care primesc ajutor social, celor cu alocații pentru susținerea familiei, pensionarilor cu pensii de până la 1.000 lei inclusiv, precum și persoanelor încadrate în grad de handicap, dar oamenii nu au primit de luni de zile măștile la care au dreptul potrivit legii.

Așa se face că Guvernul ține măștile în depozite, în timp ce mii de persoane care au realmente nevoie de mijloace de protecție, înfruntă nu doar sărăcia ci și pandemia, fără nici un sprijin.

Pe modelul „fă-te că lucrezi” se desfășoară activitatea guvernului dreptei unite și în aceeași nepăsare față de nevoile oamenilor, se arată în comunicatul transmis de deputatul PSD Cristina-Elena Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.