Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina-Elena Dinu, deputat PSD: 'Nu renunțăm la majorarea pensiilor cu 40%'

Facebook
Cristina Elena Dinu

Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu, susține că Partidul Social Democrat nu va lăsa Guvernul condus de Ludovic Orban să voteze articolul care prevede majorarea pensiilor cu doar 14%, ci vor opta pentru majorarea pensiilor cu 40%: „Este inacceptabil cum guvernul Iohannis – Orban are bani pentru cumpărat primari și parlamentari, pentru echipamente la suprapreț, pentru servicii secrete, pentru avioane și rachete, iar bugetul se termină exact când se ajunge la majorarea pensiilor seniorilor noștri și la dublarea alocațiilor copiilor!”, este de părere Cristina Elena Dinu.

Citește și: Ministrul Sănătății, STUPEFIAT de numărul mare de bunici și minori din parcuri: 'Să nu ne temem de începutul școlii, ci de respectarea regulilor'

„PSD nu va lăsa guvernul Orban să le ia vârstnicilor dreptul câștigat prin lege, cel de a le fi majorate pensiile cu 40% începând cu 1 septembrie a.c. Este asumarea conștientă și consecventă a politicii sociale promovate de noi, precum și manifestarea grijii și a respectului pe care le purtăm dintotdeauna pensionarilor.

Astfel, parlamentarii PSD vor respinge articolul care prevede majorarea pensiilor cu doar 14% și vor vota revenirea la creșterea punctului de pensie cu 40%.

Vom modifica în comisiile parlamentare Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară, astfel încât pensiile să fie majorate cu 40%, precum prevedea legea în forma anterioară și nu cu 14%, așa cum doresc liberalii, motivând lipsa resurselor.

Consider că este de datoria PSD să nu permită umilirea pensionarilor și să nu tolereze furtul intenționat din banii acestora, practicat de către „guvernul meu”, mai ales având în vedere că legea este clară în acest sens.

(...) Probabil că premierul Orban va sesiza din nou CCR, o instituție în care el nu crede și despre deciziile căreia a stabilit că trebuie contestate de populație.

Din păcate, în același stil diletant în știința guvernării, primul-ministru continuă să se răzbune pe copii și pe bătrâni, deoarece cei mici nu votează, iar pensionarii nu fac parte din electoratul liberal.

Este clar că pe guvernanți nu-i interesează soarta românilor, ci doar să câștige alegerile cu orice preț!

Am încredere ca românii vor înțelege bătaia de joc a liberalilor la adresa lor și vor penaliza această guvernare dezastruoasă la scrutinul din 27 septembrie”, a precizat Cristina Elena Dinu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.