Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, STUPEFIAT de numărul mare de bunici și minori din parcuri: 'Să nu ne temem de începutul școlii, ci de respectarea regulilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
nelu tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, îi liniștește pe părinți, elevi și profesori înaintea începutului anului școlar și spune că mai mult ar trebui să ne intereseze respectarea regulilor. El a observat în acest sens că mulți bunici se plimbă prin parcuri fără mască, în timp ce stau cu nepoții.

„Măsurile le avem pentru fiecare reveniri. Haideți să le păstrăm și să menținem acest număr și să putem să ne adaptăm. Vedem acum parcurile destul de aglomerate. Să nu ne temem de începutul școlii, ci de respectarea lor dincolo de școală.

Încă din iunie acele măști pentru familii defavorizate au fost la ministerul muncii. A început licitația, iar primul competitor a avut contestații. Noi am notificat firma care a câștigat că nu a îndeplinit graficul de livări. Am început p anchetă internă în privința acestui contract”, a precizat, vineri, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.