Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina-Elena Dinu, deputat PSD: 'Scăpăm România și românii de acest simulacru de Guvern'

Facebook
Cristina Elena Dinu

Cristina-Elena Dinu, deputat PSD, susține că Guvernul condus de Florin Cîțu nu a fost capabil să rezove problemele românilor. Ea spune că moțiunea PSD răspunde la cerințele românilor.

„PSD va scăpa românii de acest simulacru de guvern

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!” vizează înlăturarea de la conducerea țării a guvernului PNL, care și-a dovedit pe deplin limitele și gradul de incompetență. Plecarea acestui executiv total depășit de consecințele crizei sanitare, economice și sociale generate de pandemia de coronavirus este unica soluție rațională în acest moment, precum și un act de responsabilitate pentru români

Românii au constatat pe propria piele eșecul deplorabil al guvernul Cîțu din toate punctele de vedere, atât în gestionarea pandemiei, cât și a situației economiei, dar mai ales în ceea ce privește sprijinul pe care ar fi trebuit să-l acorde populației. Este clar, țara se îndreaptă într-o direcție greșită, fapt semnalat încă din primele zile ale acestui guvern impus cu de-a sila de președintele Iohannis, ignorând rezultatele alegerilor parlamentare câștigate de PSD.

Din aceste considerente, noi nu mai tolerăm distrugerea și adâncirea României într-o criză economică și socială profundă, cu efecte negative necuantificabile asupra oamenilor, pe termen scurt, mediu și chiar lung.

Demersul politic și democratic al PSD are la bază doar aspecte pragmatice și realități incontestabile. Nu ne mai putem permite să menținem în fruntea țării acest guvern care a „reușit”, într-un timp relativ scurt, să înșele toate așteptările românilor, prin promisiuni și programe rămase doar la stadiu de vorbe goale.

Consider că moțiunea de cenzură a PSD răspunde pe fond dorinței românilor de a nu mai fi conduși de „guvernul meu”, „remarcabil” doar prin bâlbâieli, incertitudini, decizii controversate, incapacitate managerială și satisfacerea clientelei politice, în detrimentul luării unor măsuri concrete adresate în primul rând cetățenilor.

Este adevărat, virusul ucigaș a făcut ravagii peste tot în lume, dar la fel de adevărat este faptul că țările europene au avut grijă ca populația să sufere cât mai puțin în urma pandemiei, prin acțiuni concise și pragmatice de susținere. La noi însă, s-a depășit nivelul maxim al răbdării, în lipsa unor hotărâri clare prin care oamenii să fie ajutați să treacă cât de cât decent peste această perioadă complicată.

Până acum, PSD a dat un cec în alb acestui guvern extrem de modest în prestație, pentru a oferi posibilitatea liberalilor de a demonstra că pot face față situației de criză spre care ne îndreptam. Au avut timp berechet, dar n-au făcut nimic!

De această dată, suntem deciși să scăpăm România și românii de acest simulacru de guvern, incapabil de a rezolva problemele care-i dor pe oameni”, a spus Cristina-Elena Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.