Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu analizează RĂZBOIUL din semifinala Ligii Campionilor: 'Cheia meciului cu Gyor va fi apărarea'

Cristina Neagu

Cristina Neagu a declarat, marţi, după aflarea adversarei din semifinala Ligii Campionilor, deţinătoarea trofeului, Gyor, că apărarea va fi cheia partidei, iar disputa va fi cea mai importantă la Turneul Final Four.

”Am avut sentimentul că adversară va fi Gyor, cu care eu am jucat de fiecare dată la Final Four şi, din păcate, am pierdut. Anul acesta cred că va fi diferit. Gyor trece şi ea prin problemele ei, dar cel mai mare avantaj al său este că joacă an de an cu 10.000 de suporteri în spate. Noi, când jucăm bine, putem bate orice echipă din lume, dar am avut şi evoluţii oscilante. La Final Four cel mai important este primul meci, cel cu Gyor. Avem trei săptămâni să-l pregătim. Personal, îmi doresc să jucăm finala. Apărarea este cheia meciului cu Gyor. Dacă reuşim să nu primim mai mult de 20-22 de goluri, atunci avem o şansă mai bună la finală. Îmi doresc ca portarii noştri să fie în zi de graţie. Aceasta va fi cheia meciului: apărarea. Îmi doresc să câştig un trofeu cu echipa, niciun titlu individual obţinut de mine nu valoarează nimic faţă de un trofeu cu echipa”, a declarat Cristina Neagu, după tragerea la sorţi de marţi, la DigiSport.

Citește și: Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

CSM Bucureşti va întâlni deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor, iar Rostov-Don pe HC Vardar în semifinalele Ligii Campionilor, la Turneul Final Four de la Budapesta, potrivit tragerii la sorţi de marţi.

Meciurile de la Turneul Final Four, programat la Budapesta în 12-13 mai, vor avea loc de la aceleaşi ore, 16.15 şi 19.00, doar ordinea acestora urmând a fi stabilită.

Citește și: Se întâmplă în România! Cine este femeia care poartă în buletin numele Miss America

Gyor ETO este antrenată de Ambros Martin, selecţionerul României, care va părăsi campioana Ungariei după acest sezon.

CSM Bucureşti s-a calificat Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia franceză Metz Handball, cu 34-21 şi 20-27. Gyor a trecut de Buducnost, cu 30-28 şi 26-20, HC Vardar a eliminat pe FC Midtjylland, cu 32-25 şi 24-23, iar Rostov-Don a trecut de FTC Budapesta, cu 32-22 şi 31-29.

Citește și: Atenție! Se schimbă cardurile de sănătate! Cum puteți intra în posesia lor

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală de pe locul 3 în grupa principală I, după următoarele rezultate: 28-22 şi 24-28 cu Gyor, 31-26 şi 29-24 cu FC Midtjylland, 22-22 şi 24-25 cu Rostov-Don, scrie news.ro.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune a fost calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la care a mai participat de două ori consecutiv.

Citește și: Simona Halep nervoasă! A ignorat jurnaliștii români după ce i s-a adresat o întrebare care a scos-o din minți

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz, aflându-se acum la a treia participare consecutivă la Turneul Final Four.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Citește și: Incredibil! O cunoscută țară europeană își schimbă numele! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.