Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din sferturile Ligii Campionilor

gsp.ro
Cristina Neagu blocata

Interul stânga român Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, în cadrul unor anchete desfășurate pe pagina de Facebook a competiției europene intercluburi.

Cea mai bună handbalistă a lumii în 2016 a primit 51% din voturi (2.858 voturi) în ancheta pentru returul sferturilor, devansându-le pe Eduarda Amorim (Gyori Audi ETO KC), care a strâns 47% (2.664 voturi), și pe Andrea Covic (Vardar Skopje) — 2% (119 voturi). Neagu a marcat 9 goluri pentru Buducnost Podgorica în returul sferturilor, câștigat de echipa muntenegreană cu 35-30 în deplasare cu Larvik.

Cristina Neagu, care din vară va juca la CSM București, câștigase și ancheta din turul sferturilor de finală, cu 80% (981 voturi), învingându-le pe Carmen Martin (CSM București), 13% (158 voturi), și pe Ana Gros (Metz Handball), 7% (84 voturi). Neagu a marcat 10 goluri în turul cu Larvik, câștigat cu 31-17, la Podgorica, anunţă Agerpres. La turneul Final4 al Ligii Campionilor, Buducnost o va înfrunta în semifinale pe Gyori Audi ETO KC, iar CSM București, deținătoarea trofeului, pe Vardar Skopje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.