Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu susține cel mai greu meci: Cu cine se bate sportiva pentru trofeul de popularitate pentru sezonul 2018-2019

Cristina Neagu

Într-un sondaj efectuat de Sindicatul Handbaliştilor de România, pe baza voturilor exprimate de fani, Cristina Neagu şi Yulia Dumanska sunt la mare bătaie pentru premiul de popularitate în handbalul feminin, în sezonul 2018-2019. La masculin, Dalibor Cutura pare distanţat la acest capitol, potrivit mediafax.

Cristina Neagu şi Yuliya Dumanska sunt separate de un singur vot în acest moment, procentual fiind însă la egalitate – 37%. Pe treapta a treia la feminin se clasează în prezent Irina Glibko – 12%. Procesul de votare pentru cea mai bună handbalistă a sezonului 2018-2019 este în continuare deschis.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

La masculin, cel mai „popular” jucător din Liga Naţională al momentului este Dalibor Cutura (HC Dobrogea) – 43%, având o diferenţă considerabilă faţă de următorii clasaţi în acest top, Alexandru Csepreghi – 11%, Cristi Ghiţă – 10% şi Saeid Heidarirad – 9%.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

La finalul procesului de votare, cei mai populari sportivi vor fi premiaţi în cadrul Galei Handbalului Românesc, organizată în premieră de Sindicatul Handbaliştilor din România.

Evenimentul va avea loc în data de 23.05.2019, începând cu ora 19:00, la Fratelli Studios Bucureşti şi va reuni personalităţi ale handbalului de ieri şi de astăzi. Pe parcursul Galei se vor decerna numeroase premii, începând cu cel mai bun 7” la feminin şi masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.