Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu va dona toate veniturile obținute din vânzarea tricourilor CN8 către Crucea Roşie

Cristina Neagu

Componenta echipei naţionale de handbal şi a formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a anunţat, marţi, că donează toate veniturile obţinute din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8 către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de materiale necesare combaterii virusului COVID-19.

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative. Tricourile pot fi achiziţionate la adresa https://shop.sports-hub.ro/produs/tricou-goaljump8/", a scris jucătoarea pe contul oficial de Facebook, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

Pentru Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, aceasta este a doua campanie umanitară promovată pe site-ul de socializare citat în ultima perioadă.

"Prieteni, m-am bucurat să văd cât de creativi aţi fost la #handballchallenge, dar azi vreau să vă provoc la ceva mult mai important. Haideţi să donăm această sumă infimă, dar care poate însemna foarte mult dacă o facem în număr cât mai mare, pentru combaterea acestui virus. Încurajaţi-vă şi provocaţi-vă rudele, prietenii şi colegii să trimită SMS la 8826 cu textul 'Împreună'. Lăsaţi în comentarii screenshot-ul cu SMS-ul trimis, pentru a încuraja cât mai mulţi oameni să doneze. Împreună suntem mai puternici", scria handbalista la sfârşitul săptămânii trecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.