Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu: Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Cristina Neagu

Cristina Neagu a transmis un mesaj românilor, pe un cont de socializare, la o zi de la ultimul meci de la Campionatul Mondial al naționalei noastre.

Cea mai bună handbalistă a lumii promite să facă uitată poziția a 12-a ocupată la turneul final, cu o calificare la Jocurile Olimpice și cu o prestație mult mai solidă. Neagu este convinsă că jucătoarele tinere au acumulat experiență, iar acest lucru se va vedea la turneul preolimpic, din primăvara anului următor. ”Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără și neexperimentată, iar multe dintre fete și-au făcut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată.

Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obținut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo și am încredere că această experiență ne va face mai puternice.

Citește și: Iohannis admite efectele negative asupra României după raportul Standard & Poor's: 'Un investitor se va gândi o dată în plus dacă să investească'

Mulțumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat și mai tare ’Hai România!’.” , a scris Cristina Neagu pe contul personal de Facebook.

România a încheiat pe ultimul loc, 6, Grupa 2 din Main Round. A înregistrat trei eșecuri: cu Japonia (20-37), Rusia (18-27) și Suedia (22-34). Singurele victorii reușite de naționala noastră au fost bifate în grupele preliminare, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazakhstan și 28-17 cu Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.