Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Prună se ia de Raluca Turcan: Creșterea salariului minim este praf în ochi!

Facebook.com
Cristina Prună

Deputata USR PLUS Cristina Prună transmite marți că majorarea salariului minim pe economie este „praf în ochi” dacă se impozitează în continuare și angajatul pierde aproape jumătate din bani, după ce ministrul Muncii, Raluca Turcan, a spus că este nevoie de majorarea lefurilor.

„Haideți să vă spun ce înseamnă de fapt cresterea salariului minim vehiculată de ministrul muncii. La o creștere de 100 lei: 41,5 lei vor intra în conturile statului, 58,5 lei vor intra în contul angajatului. Adică, praf în ochi! Nu mai vorbesc de presiunea pe mediul de afaceri, care are, nu are bani, trebuie să îi dea pentru că așa spune statul prin lege.

Da, oamenii trebuie să aibă un nivel de trai mai bun aici, în România, iar ceea ce contează de fapt este netul care intră în buzunarul lor. Soluția e ca statul să nu mai ia taxele și să le lase în contul angajatului. Adică zero taxe pe nivelul salariului minim - 2300 lei. Scrie și la pagina 6 din programul de guvernare al coaliției”, a scris Cristina Prună pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.