Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Ţopescu ia măsuri: Ce vrea să facă jurnalista Antenei 3

ziuanews.ro
antena 3

Jurnalista Antenei 3, Cristina Ţopescu e decisă să ia măsuri. După mai multe articole neadevărate apărute în mediul online, Cristina Ţopescu anunţă că se va ajunge la judecată.

"Dragi colegi, daca va pot numi asa, de data asta e prea mult! Va dau in judecata pe toti cei care ati publicat porcaria asta. Imi atribuiti declaratii pe care nu le-am facut niciodata, din simplul motiv ca nu au nicio legatura cu realitatea. Nu mai aveti nici macar minimum de profesionalism de a va duce la sursa, adica la interviul pe care l-am dat Jurnalului National cu ani in urma, ca sa vedeti ca nu am spus asta niciodata ??? Nu mai aveti, se pare. De ce nu ma mir ? Nu sunt nici macar furioasa sau revoltata. Sunt doar, o data-n plus, dezamagita de halul in care a ajuns presa in Romania, presa, breasla din care fac si eu parte (lucru de care nu mai pot fi mandra de ceva timp, e adevarat). Da, e trist. Si, asa trista cum sunt, va voi da in judecata. Trebuie sa invatam sa platim cand punem oamenilor in gura lucruri pe care nu le-au spus niciodata. Lucruri grave, nu orice !", scrie Cristina Ţopescu pe facebook.

Acest scandal vine după ce o ştire neadevărată a apărut în mediul online. Un interviu pe care vedeta Antenei 3 l-a oferit Jurnalului Naţional în 2009 's-a rostogolit' în presă acum, doar că de data aceasta cu mai multe erori. Cristina Ţopescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut înainte de Revoluţie, dar nu a suferit agresiuni grave din partea autorităţilor de atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.