Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Ţopescu RUPE TĂCEREA pe Facebook. Ce dezvăluiri face după înmormântarea tatălui său

nasul tv
cristina topescu

Mesaj emoționant postat de Cristina Țopescu, pe Facebook, la doar câteva zile după înmormântarea tatălui său, cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, care a fost condus pe ultimul drum la finalul săptămânii trecute.

"SI ALTE MULTUMIRI, IMPORTANTE, IN NUMELE TATALUI NOSTRU:

Mai simt nevoia sa multumesc unor oameni: COLEGILOR MEI DIN PRESA ! Le multumesc ca au inteles si au respectat dorinta de discretie a familiei noastre, dorinta si rugamintea care ar fi fost si ale lui, stiu asta sigur. Le multumim ca s-au comportat cu o rara eleganta la inmormantarea tatalui meu. Au fost discreti, tacuti, nu au alergat dupa senzational, nu ne-au vanat, dimpotriva, i-am vazut acolo, la cativa metri distanta de catafalc, tacuti si am simtit ca, intr-un fel, sunt alaturi de noi. Va multumesc mult, dragi colegi !

Le sunt recunoscatoare si celor care au scris si au vorbit despre tatal meu. Tatal meu n-a fost o statuie, ci un om ca noi toti, cu calitati, cu mai putin calitati, cu greseli uneori, dar de buna credinta si un om fundamental bun. Am invatat de la el si exercitiul obiectivitatii, inclusiv fata de cei mai apropiati mie, implicit, deci, chiar si fata de el, propriul meu tata. Asa a fost si el cu noi, copiii lui, nu ne-a laudat cam niciodata, dar a avut grija sa ne explice de fiecare data cand credea ca facem ceva ce nu se cuvine. Uneori l-am ascultat, alteori, inevitabil, nu. Un tata, cu greselile lui, nu si poate dori decat ca odraslele lui sa nu le repete. Vom face poate altele, nu stiu...tot ce-mi doresc e sa nu ii fie rusine cu noi, daca ne mai vede de acolo, unde s-o odihni sufletul lui. Pentru ca, desi tolerant cu mai tot si mai toti, cu noi nu prea-i scapa nimic. Cred ca, de fiecare data cand vom face ceva, ne vom intreba : el ce-ar fi zis?", a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.