Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristinel Romanescu, singurul candidat la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă

cdep.ro
Cristinel Romanescu

Preşedintele în exerciţiu, Cristinel Romanescu, este singurul candidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis de Masă care vor avea loc în cadrul Adunării Generale Ordinare din 24 martie (ora 11:00).

"Candidez din nou la funcţia de preşedinte pentru că programele şi lucrurile implementate de-a lungul anilor au funcţionat şi funcţionează şi în prezent. Chiar acesta este şi sloganul meu, 'Continuăm împreună'. Dacă anul trecut nu ar fi venit această pandemie, la Campionatele Europene de juniori şi cadeţi am fi avut un record de medalii de aur, argint şi bronz. Pentru că avem o generaţie extraordinar de valoroasă şi este important să o susţinem în continuare", a declarat, joi, pentru AGERPRES, Cristinel Romanescu.

Acesta a menţionat că dat fiind gradul ridicat de infectare cu noul coronavirus din Bucureşti, Adunarea Generală va fi mutată într-o altă localitate. O decizie în acest sens urmează a fi luată în zilele următoare.

"Când am făcut convocatorul pentru Adunarea Generală l-am făcut pentru Bucureşti, dar în condiţiile actuale legate de pandemie, ne gândim să schimbăm locul. Luăm în calcul un plan B, adică să facem Adunarea Generală într-o localitate unde gradul de infectare nu este atât de mare ca la Bucureşti, pentru a avea posibilitatea să ţinem aceste alegeri. Trebuie să luăm o hotărâre destul de repede pentru a-i anunţa în timp util pe membrii afiliaţi", a adăugat Romanescu.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

În cadrul AG din 24 martie vor avea loc alegeri şi pentru un post de vicepreşedinte şi patru posturi de membru simplu în cadrul Consiliului Director. Astfel, singurul candidat la postul de vicepreşedinte este Nicolae Ochiană, iar pentru cele 4 posturi de membru simplu în CD s-au înscris Andrei Szemerjai, Bogdan Marinescu, Adrian Moldovan şi Constantin Nica.

Federaţia Română de Tenis de Masă are aproximativ 100 de membri afiliaţi.

Conform convocatorului publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă, în cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri se reconvoacă pentru aceeaşi dată, 24 martie, dar de la ora 12:00, în acelaşi loc, când se vor putea lua decizii valabile indiferent de numărul celor prezenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.