Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, ȘOCAT de afirmațiile lui Kovesi: Descriere explozivă făcută lui Iohannis

cristoiu

Ion Cristoiu a abordat trei subiecte în cadrul unui editorial postat pe blog-ul său, printre care ținuta lui Iohannis de la baza Mihail Kogălniceanu, interviul Codruței Kovesi acordat publicației Ziare.com și demiterea lui Eugen Teodorovici, după ce a propus impozitarea BOR.

"Cu ochelari de soare, tip frizer venit în Centru la film, într-o ținută de Gigolo, semn că o inevitabilă etapă critică a bărbăției își spune cuvântul chiar și la președinți”, Cristoiu spune despre Iohannis că a oferit presei un răspuns de "nerod sau de șmecher”, vizând argumentarea din spatele achiziționării rachetelor patriot.

Citește și: Mesaj SURPRINZĂTOR al șefei DNA: 'Viața mea ar fi mult mai ușoară și liniștită'

Despre Codruța Kovesi, Cristoiu spune că este șocat că o doamnă a folosit cuvântul "c*r": „Ce vrea să spună Suita în copac? Că ea n-a folosit aceste expresii în cadrul ședinței de muștruluire a procurorilor din subordine pe motiv că aceștia nu mai ascultă comenzile date de ea. Că printr-un soft comercial s-a făcut un colaj din cuvinte precum c*r, mîncați-aș. Colajul a folosit, totuși, recunoaște Codruța Kovesi, cuvîntul c*r, zis cu gurița ei, dar într-un alt context decît cel al ședinței cu procurorii. Noi am fost șocați nu însă de folosirea cuvîntului respectiv în cadrul ședinței, ci de folosirea lui de către o doamnă”.

În cazul lui Teodorovici, pune în discuție tam-nesamul propunerii de a impozita BOR-ul, obsesia sa de a fi vedetă făcându-l să susțină în spațiul public "nerozii cu ghiotura”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.