Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Liviu Dragnea, unealta Binomului SRI-DNA

dragnea

Aşa cum şi-a obişnuit cititorii în ultima perioadă, jurnalistul Ion Cristoiu furnizează propriul scenariu fantasmagoric şi în privinţa situaţiei din PSD. Potrivit jurnalistului, Klaus Iohannis, în strânsă colaborare cu "binomul SRI-DNA", vrea să desfiinţeze PSD. Ca în orice scenariu romanesc, şi în acest caz există un cal troian, un măr stricat în lada cu mere sănătoase, un mijloc de subminare internă a PSD. Acesta este, în opinia lui Cristoiu, nimeni altul decât Liviu Dragnea.

"În ultimele zile, Coaliția anti-Ponta și-a găsit omul în PSD. Se numește Liviu Dragnea. Liviu Dragnea caută din răsputeri să rupă Coaliția de Guvernare prin exagerarea politicii duse de UNPR. Liviu Dragnea destabilizează PSD cerînd declanșarea succesiunii lui Victor Ponta.

Pe Liviu Dragnea l-am apărat în Dosarul Referendumului. Ofițerii acoperiți m-au făcut praf pentru asta. Acum, Liviu Dragnea e preferatul Rețelei SRI-DNA din presă. Ba chiar și liderii liberali, în frunte cu Favorita Alina Gorghiu, îi fac curte, îl prezintă ca pe un stîlp al cinstei în politica românească.

Am urmărit cu atenție mișcările lui Liviu Dragnea din ultimul timp. N-au nici o noimă dacă le raportăm la lupta pentru putere din PSD. Liviu Dragnea n-are nici o șansă să revină în conducerea PSD. E condamnat la un an închisoare în prima instanță. Cu suspendare, dar e condamnat.

La DNA dosarele sale rup prin greutatea lor sertarele închise ale procurorilor în așteptarea Ordinului pe Unitate. E greu de presupus că un tip lucid ca el își imaginează că-i va lua locul lui Victor Ponta. De ce face acum jocurile Coaliției Klaus Iohannis- PNL, Binomul SRI-DNA și Rețeaua Binomului din presă, Coaliție care și- a propus dărîmarea Guvernului Ponta și lichidarea PSD prin implicarea Poliției Politice a Președinției în lupta politică din România?

Cum de ce? Pentru că Liviu Dragnea a acceptat să cînte cum îi spune Binomul SRI-DNA în schimbul făgăduielii că la a doua instanță va fi achitat în Dosarul Referendumului și că nici un alt dosar nu va ieși din sertarele Codruței Kovesi.

Desigur, Liviu Dragnea are în față numeroase exemple de colaboratori ai Poliței Politice care au fost aruncați la tomberon după ce au servit drepte unelte ale diferitelor scopuri antidemocratice: Horia Georgescu, Ovidiu Tender, procurorul din Eva Emilian. Că el nu le ia în calcul, considerînd că în cazul lui Poliția Politică va respecta învoiala e o chestiune. Una care ține de prostirea de frică a căcăcioșilor.

Dar că PSD poate pica în capcana de a-l asculta pe Liviu Dragnea în postura sa de unealtă a Poliției Politice mi s-ar părea o uriașă prostie", scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.