Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu PROFEȚEȘTE cine va câștiga șefia PNL: 'O rădaşcă picată pe spate merită toată admiraţia'

Ion Cristoiu

Alegerile interne în cadrul PNL au intrat în linie dreaptă, iar jurnalistul Ion Cristoiu face o mărturisire incredibilă pe blogul personal. Potrivit acestuia, actualul lider al PNL București, Cristian Bușoi, va câștiga șefia PNL.

Adrian Năstase anunţă APOCALIPSA pentru Traian Băsescu: 'Lucrurile nu se vor opri aici'

„Ei bine, printre puținii politicieni de azi pe care-i urmăresc pas cu pas, ca să folosesc și eu sintagma compromisă de cei trei ani de mandat ai Bolovanului de Sibiu, se numără și Cristian Bușoi.
Îl urmăresc pe tînărul pe cale de a se coace, nu oricum, ci cu o curiozitate veselă.
Cu acea curiozitate cu care, copil de la țară fiind, urmărești eforturile supragîndăcești ale unei rădaști de a reveni de pe spate, cum a căzut, pe față.
Dă din piciorușe cu disperare, se mută încolo și încoace, drum de cîțiva milimetri și, pînă la urmă, minune! se întoarce și purcede a umbla.
Curiozitatea veselă devine admirație. Credeai c-o să rămînă așa, dînd din piciorușe, pînă la Apocalipsa care e, pentru orice gînganie, ciocul flămînd al unei păsări.
Ei uite c-a reușit!
Indiscutabil, țel atins de orice ființă vie care pune în truda de-a ajunge la el o încăpățînare oarbă uriașă.
Cristian Buşoi a ajuns politician de prim plan în urma năprasnicii pustiiri a scenei noastre publice de aşa zisă reformă a clasei politice prin intermediul cătuşelor.

Vești TERIBILE pentru românii care au credite prin Prima Casă: Ce anunță specialiștii

(...)
Între oamenii noi, care te fac să caşti numai auzindu-le numele şi să cazi lat de somn, văzîndu-i la lucru, împinși pe scena devastată de campania zisă și Reforma clasei politice, Cristian Bușoi se distinge (cel puțin în ochii mei) printr-o uriașă încăpățînare de a face politică, deși, cum lesne se vede și cum îi spun toți cei pe care el nu-i plătește cu o friptură, n-are pic de chemare. Din Istorie se știe însă nu de puţine ori victoria aparține celor încăpățînați, celor care, îmboldiți de o ambiție grozavă, își urmăresc țelul cu o îndîrjire ieșită din comun.
(...)
Se înțelege că urmărindu-l atent pe Cristian Bușoi, am tresărit, zilele trecute, citind undeva sau văzînd undeva știrea că, pe 8 aprilie 2017, Cristian Bușoi a fost ales președinte al Organizației PNL București.
Cristian Buşoi ajuns şeful celei mai puternice organizaţii PNL din ţară, trambulina pentru șefia PNL, pentru șefia Guvernului și chiar a țării!
Cristian Bușoi biruise la București!
Era ca și cum Napoleon ar fi biruit la Waterloo!
Ce erou! am exclamat.
Pentru că numai un erou își putea înfrînge concurenții la un post de o asemenea importanţă.

E drept, cu Cristian Buşoi la şefia Organizaţiei de Bucureşti, PNL a obţinut la alegerile din 11 decembrie 2016 un procentaj de doar 11, 97% din voturi, un scor istoric din punct de vedere al dezastrului, dacă ne gîndim că Bucureştii trec drept capitala electoratului anti-PSD din Rom'nia.
Presupuneam însă că, asemenea multor eroi din Istorie, potrivit dictonului Din dezastrul prezent se naşte victoria viitoare, Cristian Buşoi s-a transformat peste noapte dintr-un învins într-un învingător, după mecanismul de basm prin care mîrţoaga devine cal înaripat.
Spre surprinderea mea, Cristian Bușoi n-a avut nici un contracandidat. Nu s-a bătut cu nimeni, așadar. În plus, din relatările din presă înțeleg că din cele 649 de voturi valabil exprimate toate au fost pentru Cristian Bușoi.

Faptul că la anunțarea rezultatului, în sală nu mai rămăsese decît 100 de liberali, spune totul despre victoria lui Cristian Bușoi în bătălia pentru București.
Spune totul însă şi despre omul fără însuşiri Cristian Buşoi faptul că, deşi mai erau în sală doar 100 de inşi, şi aceia cu mîna pe clanţă, noul lider nu s-a dat în lături de la a ţine un discurs:

„Vă mulţumesc în primul r'nd dumneavoastră, celor care aţi rezistat eroic p'nă la numărarea rezultatelor pentru funcţia de preşedinte. Mergem împreună înainte, cu încredere, cu unitate, cu echilibru, cu o echipă, să îi convingem pe bucureşteni că PNL are soluţiile cele bune pentru Bucureşti şi pentru Rom'nia”.

Potrivit Mediafax, întrebat dacă va candida la şefia PNL, Cristian Buşoi a răspuns:

„Nu pot să fac un anunţ şi nu am luat o decizie pe care să o anunţ azi. Azi este un pas, însă, esenţial în ceea ce priveşte o eventuală candidatură, pentru că am spus că mi se pare normal ca atunci c'nd mergi către funcţia de preşedinte al unui partid în primul r'nd să-ţi validezi susţinerea în organizaţia din care ai făcut parte”.

Aşadar, Cristian Buşoi va candida şi la şefia PNL.
Şi va cîştiga, ca şi la Bucureşti.
Nu v-am spus eu că o rădaşcă picată pe spate merită toată admiraţia, pentru încăpăţînarea cu care dănd din picioruşe, reuşeşte pînă la urmă să se întoarcă pe burtă?!”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.