Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase anunţă APOCALIPSA pentru Traian Băsescu: 'Lucrurile nu se vor opri aici'

nastase basescu

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au convenit să solicite Parlamentului înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru a clarifica aspectele ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, dar şi de rezultatul scrutinului prezidenţial. Fostul premier, Adrian Năstase merge mai departe şi anunţă apocalipsa pentru actualul senator, Traian Băsescu.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

"România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O ţară fără lideri poate fi controlată uşor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum şi el cade în capcana acestui sistem. Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-şi liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E şi o lipsă de inteligenţă a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni", a spus fostul premier în direct la România TV.

Şi asta nu e tot. Năstase îi critică şi pe cei de la PSD pentru că nu şi-au asumat un ministru politic la Justiţie, pe Tudorel Toader. "Un Guvern are datoria să îşi construiască şi politica pe Justiţie nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru.", a tunat Năstase.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

În final, fostul premier a făcut noi dezvăluiri din dosarele în care a fost condamnat la închisoare. Năstase crede că forţele oculte au fost cele care l-au dus în spatele gratiilor. Pe lista neagră a acestuia sunt Livia Stanciu şi Florian Coldea. "Am avut convingerea că au fost implicate forţele oculte în condamnarea SRI. Sper şi înclin să cred că George Maior nu a fost implicat. Mesajul a ajuns unde trebuie de la nivelul doi-trei şi s-a luat decizia în consecinţă.

Citeşte şi: Rusia ia Turcia peste picior: Moscova umilește Ankara pe tema armelor chimice din Siria

Din biroul şefei ICCJ a ieşit Florian Coldea înainte de condamnarea mea. Poate fi doar o coincidenţă, dar nu cred. Băsescu spunea că au fost condamnări exemplare prin aceste sacrificii rituale. El a dat semnalul prin sacrificii ritualice. Eu am fost de 200 de ori la audieri la Înalta Curte. Dacă vorbeşte de hărţuire Băsescu, la mine ce a fost? Un fost premier audiat în atâtea rânduri. Sper ca astfel de lucruri să înceteze. Destinul meu sau al altora a fost afectat. La mine nu contează doar condamnarea, dar şi pedeapsa complementară. Eu nu mai am cum să intru în jocul politic în următorii ani. A fost o decizie foarte bine construită", a încheiat Năstase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.