Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu s-a dezlănțuit: 'SRI are deja o divizie politică. Se numește Partidul Național Liberal'

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu s-a dezlănțuit după ce liberalii au atacat, marţi, la Curtea Constituţională a României (CCR) hotărârea Parlamentului care modifică modul de funcţionare a Comisiei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

„Modificările de Regulament prin care Comisia de control al SRI capătă puterea ținerii sub control a Serviciului ar fi trebuit sprijinite nu numai de PSD și ALDE, dar și de PNL. Ei bine, PNL nu numai că n-a sprijinit modificările, dar mai mult a depus la CCR o contestație împotriva acestor modificări. Cum justifică PNL această manevră incredibilă pentru un partid democratic?”, scrie Cristoiu, pe blogul personal

Mihai Gâdea, amenințat cu moartea

Discutând straniul joc de culise al PNL-ului care ia apărarea SRI, concluzia lui Cristoiu este tranșantă și alarmantă.

„Am trăi s-o văd și pe asta! SRI apărat de controlul democratic al Comisiei parlamentare de un partid parlamentar! Raluca Turcan vorbește în numele conducerii PNL. Cine a cerut conducerii PNL să sară în ajutorul bietului SRI pe cale de a fi decredibilizat prin control democratic? Klaus Iohannis? Eduard Hellvig? E o inițiativă proprie a politrucilor care conduc PNL, una dintre acele inițiative prin care politrucii vor să arate SRI că ei sînt în orice moment dispuși să spele izmenele sergenților majori mesianici? Nu știm. Știm doar că PNL nu e la prima gudurare publică față de SRI. SRI are deja o Divizie Politică. Se numește Partidul Național Liberal.”, adaugă Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.