Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure ale lui Piedone pentru primarii din Capitală: Iată ce se întâmplă când se toaletează doar pentru a se plăti prețuri piperate către firme simpatice

Știripesurse.ro
Copac, București

Cristian Popescu Piedone îi critică pe primarii de sector din București pentru modul în care au efectuat toaletarea pomilor.

Citește și: Capitala este PARALIZATĂ: STB anunță că sunt probleme în toate zonele orașului

„Toaletarea copacilor în București se face, în caz că se face, cu oameni necalificați care abia au învățat cum să țină o drujbă în mână crezând că toaletarea sau ridicarea coronamentului unui copac se face așa la întâmplare. Iată ce se întâmpla atunci cand se toaletează doar pentru a se plăti prețuri piperate către firme simpatice cu excepția unui sector și fără a fi subiectiv a moștenit o toaletare profesionistă și a întreținut-o, restul domnilor primari, iar ați alunecat pe gheață și chiar dacă vine primăvara ghețușul vostru nu se va topi până la alegeri. Atunci să vedem....!?

Că sigur cetățeni vor veni la vot și cu sania în luna iunie, de dragul vostru, domnilor primari, precum și voi v-ati dus la ei cu căruța iarna când au avut nevoie. Așa că dați-i drumu la treabă și apucați-vă acum de căruță ca să puteți la vară să faceți sanie. Nu mai dați vina pe mama natură că se supară pe voi și arătați cu degetul prin geamul înghețat, angajați-vă profesioniști responsabili ca să vă meargă și iarna sania și vara căruța”,  a spus fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și actual coordonator politic al PPUSL.

Citește și: Ministerul de Interne prezintă proporțiile DEZASTRULUI: România este înghețată la propriu

Declarația lui Piedone vine în contextul în care  în toată Capitala sunt probleme privind circulaţia mijloacelor de transport, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor.

Citește și: Este NEBUNIE pe Otopeni: euroarlamentar PNL este BLOCAT în aeroport și acuză conducerea .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.