Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRITICI DURE la adresa lui Tăriceanu: 'Tot la shoppingăreală!'

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea

Realizatorul Tv Radu Banciu a lansat o serie de critici la adresa șefului Senatului Călin Popescu Tăriceanu, care a plecat în vacanță în Dubai în momentul în care România se confrunta cu mari probleme din cauza ninsorilor.

Un președinte îl PERSIFLEAZĂ pe Trump: 'Este evident că avem DIVERGENȚE'

"L-am surprins și pe Călin Popescu Tăriceanu într-o plajă în Dubai. Tot la shoppingăreală! Popescu Tăriceanu, știm de ce. El este specialist în femei, femeia e de dus în Dubai dacă vrei să te lase în pace. Pentru că ea se plimbă, în Dubai nu se termină cumpărăturile niciodată, și tu poți să stai să te gândești la altceva. Asta se explică oarecum oarecum. A dus-o în Dubai să o liniștesc.

TRAGEDIE la Circul Globus: Mai mulți tigri ar fi murit în urma unui INCENDIU puternic

Acum, mă aștept să îl văd și pe Klaus Iohannis de pe azi pe mâine, oricând să avem o veste că este dus pe undeva prin America de Sud. Nu știu dacă se duce chiar la Miami, că se trage acolo, poate își schimbă și el obiceiurile. Se duce la Nassau, în Bahamas.

Îl vedem un pic pe Călin Popescu Tăriceanu, totuși, e el, l-am recunoscut după umblet. Îl vedeți, e cu nevasta, sunt pe o plajă. Veneau sau se duceau la cumpărături, nu are prea mare importanță.

Dar de remarcat totuși acest lucru, au plecat acum când e un pic mai ieftin peste tot. O să spuneți că nu au putut pleca de Crăciun și de Revelion pentru că aveau treabă. Păi și ce, acuma nu au? Tocmai, au fost plecați și atunci, au plecat și acum, dă prost în orice caz ca politician. Du-te tată de Crăciun și de Revelion! Stai acasă când începe anul. Lasă-i pe amărâți să umble, nu le fă umbră ăstora care nu au un chior și încearcă în zilele astea când e mai ieftin să se plimbe", a comentat Radu Banciu în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, B1Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.