Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure pentru bugetul Sectorului 1: Un talmeș-balmeș. Sectorul este codaș la proiectele de amploare

Twitter
Armand Clotilde

Critici dure pentru bugetul Sectorului 1: „Un talmeș-balmeș. Sectorul este codaș la proiectele de amploare”. Bugetul pentru 2023 al Sectorului 1, aprobat marți, este unul care nu face nimic pentru a rezolva marile probleme cu care se confruntă sectorul, afirmă umanistul Alexandru Pânișoară.

Acesta spune că, ținând cont de faptul că au fost aduse foarte multe amendamente proiectului, bugetul ar fi trebui întâi reavizat.

„În opinia mea, proiectul de buget a suferit modificări substanțiale și pentru asta ar fi trebuit reavizat, nu aprobat. Dincolo de asta, forma adoptată reflectă dezordinea și incompetența din primărie. Banii sunt aruncați fără noimă pe tot felul de lucrări, pentru pasiunea unuia sau a altuia, nicidecum pentru rezolvarea problemelor sistemice ale orașului, așa cum sunt poluarea, mizeria, traficul, termoficarea, școlile, spitalele și clădirile cu risc seismic. Este un talmeș-balmeș. Nu este niciun proiect de dezvoltare, doar bani pentru reparații și întreținere. Vedem limpede cum Sectorul 1 rămâne codaș la proiecte edilitare de amploare și la cele pentru creșterea calității vieții și a mediului”, a spus Alexandru Pânișoară.

Bugetul Sectorului 1 pe anul 2023, în valoare de 2,2 miliarde de lei, a fost aprobat marți, după ce au fost aduse 26 de amendamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.