Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici fără precedent din partea lui Valeriu Zgonea! Ce zice despre Ponta, Plumb și Dragnea

zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press, că PSD trebuie să organizeze un Congres pentru alegerea unui nou preşedinte de partid şi a susţinut că formaţiunea trece printr-o criză serioasă după inculparea lui Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinari. ”Este nevoie de o reformă profundă în PSD după ce șeful partidului și premierul Victor Ponta a fost acuzat de corupție. În plus, și adjunctul său, Liviu Dragnea, a fost condamnat.”, le-a spus Zgonea.

Ø De asemenea, Zgonea spune că România are o mentalitate comunistoidă, care ne afectează credibilitatea în UE

Citește și: Laura Codruța Kovesi a lăsat PSD fără P(onta) și fără D(ragnea)! Urmează să fie eliminat S(ârbu)

„Suntem într-o situaţie de criză, cu un lider cercetat şi un altul condamnat“ pentru fapte de corupţie, a spus Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat Associated Press. Totodată, el a susţinut că partidul de la guvernare are nevoie de „reforme profunde“ şi trebuie să organizeze rapid un congres pentru alegerea unui nou preşedinte. Numele lui Valeriu Zgonea a fost vehiculat, în ultimele zile, drept posibilă variantă pentru şefia PSD.

Citește și: Anunțul zilei pentru Liviu Dragnea vine de la ÎCCJ

Pe de altă parte, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul şedintei BPN, că numirea Rovanei Plumb la conducerea interimară a partidului este „cea mai bună soluţie“. „O consider pe Rovana Plumb, în acest moment, cea mai bună soluţie. Este preşedintele Consiliului Naţional şi este singurul om rămas în picioare ca funcţie validată de Consiliul Naţional, care conduce între două Congrese orice partid dintr-un stat democratic“, a afirmat el.

Valeriu Zgonea a ţinut să precizeze că un preşedinte interimar nu poate să semneze listele unui partid pentru alegerile parlamentare şi nici protocolul unei alianţe la alegerile parlamentare, potrivit legii partidelor politice. În ceea ce priveşte situaţia din partid, şeful Camerei Deputaţilor a declarat că „în acest moment moment lucrurile s-au tranşat“ şi a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi intenţionat să candideze la şefia partidului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.