Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici la adresa politicii duse de Maia Sandu: Va avea soarta lui Mihail Gorbaciov! A plecat în neființă, făcând reclamă la pizza!

Facebook
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea soarta lui Mihail Gorbaciov, care a fost aplaudat în străinătate, dar criticat acasă, anticipează avocatul, președintele Partidului PONA, Ion Dron.

Acesta a precizat, la emisiunea „Puterea a Patra” de la postul „N4”, că Republica Moldova ar putea repeta soarta URSS, adică pur și simplu să dispară la un moment dat, transmite primul.md.

Eu cred că Republica Moldova și Maia Sandu vor avea soarta lui Gorbaciov și a Uniunii Sovietice. A plecat în neființă, făcând reclamă la pizza. Cred că ăsta este viitorul și al Maiei Sandu. La fel și Gorbaciov avea plecări peste hotare și era aplaudat acolo. În schimb, pe fundalul plecărilor peste hotare, o țară, un imperiu a fost ruinat. A făcut-o intenționat sau nu, este o altă întrebare. Certitudinea este că a dispărut. Tot așa va dispărea și acest stat”, a spus Dron.

Rugat de moderator să comenteze declarațiile Maiei Sandu despre faptul că Moldova ar fi avansat în „toate clasamentele internaționale care măsoară starea democrației”, politicianul a întrebat: „dar cine face aceste clasamente?”, precizând că sunt departe de realitate.

Cine face aceste clasamente? Dacă fac aceste clasamente tot cei care au propulsat-o pe Maia Sandu, atunci lucrurile sunt clare. Dacă mergem după clasamentele pe care le face Comisia pentru Democrație prin Justiție (Comisia de la Veneția), lucrurile sunt altfel. Dacă mergem și citim sondajele din Republica Moldova, lucrurile sunt altfel”, a adăugat Ion Dron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.