Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticile Comisiei de la Viena pe legislația privind justiția, DESFIINȚATE de un fost membru: Nu știu cine le-a spus

Intalnire Comisia de la Venetia

Critici dur aduse de fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu,  după intervențiile Comisiei de la Viena privind forma OUG pe Legile Justiției și modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

„Mie mi se pare o reacție a unor oameni care nu știu despre ce este vorba. Nu știu cine le-a spus care sunt regulile foarte rele care trebuiesc schimbate, dar eu am întrebat și acum ceva timp, întreb și acum: Care sunt textele sau care este textul neconstituțional? Pentru că așa se tratează, în funcție de Constituție, nu în funcție de opinia unuia și altuia, a lui Macovei sau a nu știu cui. Eu unul nu sunt nici democrat, nici liberal, nu am nici o treabă, nici o apartenență. Dar mă întreb și eu de multă vreme: Care este textul din cele trei legi care este inacceptabil? Și nu mi se răspunde.

Dacă Comisia de la Veneția m-ar întreba, pentru că eu am fost membru acolo, le-aș spune că există un singur text, dar este cu totul altceva, care este inacceptabil, neconstituțional chiar. În rest, nu văd de ce să facă o așa mare problemă din trei legi care sunt constituționale, sunt corecte.”, a declarat pentru Psnews.ro fostul avocat al poporului.

Citește și: Adrian Năstase, DOCUMENT INCENDIAR: 'Băsescu, o mare ticăloșie, vânzarea băncilor și a industriei românești' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.