Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticile lui Ronald Koeman la adresa arbitrajului îl deranjează pe Zidane

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a declarat deranjat de faptul că tehnicianul echipei rivale FC Barcelona, Ronald Koeman, a criticat arbitrajul din meciul campioanei Spaniei cu Eibar, informează rmcsport.fr, potrivit news.ro.

"Sunt deranjat pentru că eu nu critic niciodată arbitrii. Ei fac parte din joc, pot face greşeli. Ca toată lumea în viaţă. Nu mă amestec niciodată în munca lor, care este complicată. Am auzit mereu multe despre ceea ce se întâmplă în unele dintre jocurile noastre. Se vorbeşte mult despre ceea ce primeşte Real Madrid", a spus Zinédine Zidane.

Citește și: Lumea executorilor abuzivi ZGUDUITĂ de DNA - Doi executori vor răspunde în fața judecătorilor pentru propriri ABUZIVE și spălare de bani

Reacţia lui Zidane vine după ce Koeman a criticat faptul că Eibar nu a primit un penalti la meciul cu Real Madrid, în urma unui henţ în careu comis de Sergio Ramos.

"Există lucruri pe care nu le pot înţelege. Dacă întrebaţi zece persoane din Madrid dacă a existat o penalti, nouă ar spune da. Dar arbitrul a decis, cu toată echipa lui, să nu fluiere", afirmase Koeman.

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Eibar, în etapa a XIV-a a campionatului spaniol LaLiga. Faza la care gazdele puteau primi penalti a avut loc la scorul de 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.