Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Ante Vukušić este noul jucător al lui FCSB

Fotbalistul croat Ante Vukušić, este noul jucător al lui FCSB, a anunțat clubul bucureștean joi seara pe site-ul oficial, potrivit Mediafax.

Ante Vukušić, care este golgheterul primei ligi din Slovenia în sezonul 2019-2020, a ajuns la un acord cu FCSB, devenind jucătorul liderului din Liga 1 până la finalul sezonului, având opțiunea de a prelungi cu un an.

Atacantul croat în vârstă de 29 de ani a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 9. El a marcat sezonul trecut 26 goluri și a dat 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana, în 35 de meciuri.

Croatul a dezvăluit că a venit la FCSB deoarece a fost atras de istoria glorioasă a clubului.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Vukušić a avut o ofertă și de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă a ales în cele din urmă FCSB.

„Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon” - a declarat croatul pentru fcsb.ro.

Ante Vukušić s-a născut la 4 iunie 1991, în Sinj. A început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a făcut pasul către Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon și jumătate, fiind împrumutat, la începutul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elveția. A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Beglia), Greuther Furth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) și NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), la ultima echipă reușind să înscrie 28 de goluri în 50 de partide în toate competițiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.