Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Igor Tudor pleacă de la Verona: 'Am ajuns la concluzia comună că nu au fost îndeplinite condiţiile pentru a putea continua împreună'

facebook.com
Serie A

Croatul Igor Tudor va părăsi postul de antrenor al echipei italiene Verona după ce nu a reuşit să ajungă la un nou acord cu conducerea grupării din Serie A, scrie AFP.

Clubul a anunţat într-un comunicat de presă că cele două părţi au convenit asupra unei despărţiri amiabile în ciuda unui sezon destul de reuşit, care s-a încheiat cu clasarea pe locul 9 a celor din Verona, în special datorită trio-ului de atacanţi format din Giovanni Simeone, Antonin Barak şi Gianluca Caprari.

"Am ajuns la concluzia comună că nu au fost îndeplinite condiţiile pentru a putea continua împreună", a explicat tehnicianul croat în vârstă de 44 de ani, după o discuţie cu preşedintele clubului, Maurizio Setti, potrivit Agerpres.

Fostul fundaş al Croaţiei şi al echipei Juventus Torino preluase banca tehnică la Verona în septembrie 2021, după ce Eusebio Di Francesco a fost demis în urma a trei înfrângeri consecutive în campionat.

Potrivit presei italiene, Gabriele Cioffi este favorit pentru preluarea postului după ce Udinese a decis să nu-i reînnoiască contractul la finalul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.