Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Mario Zebic a semnat cu FC Argeş

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș
"Bine ai venit, Mario Zebic! Conducerea clubului FC Argeş a început deja munca pentru îmbunătăţirea lotului cu care va încerca o calificare în play-off. Clubul nostru a ajuns la un acord pentru 1 an şi 6 luni cu fotbalistul Mario Zebic. Îi urăm mult succes în tricoul alb-violet şi la cât mai multe realizări alături de noi", se arată într-un comunicat al clubului argeşean publicat pe site-ul oficial.

În vârstă de 26 de ani, croatul evoluează pe postul de fundaş central, dar poate juca şi ca mijlocaş defensiv. În acest sezon competiţional, Mario Zebic a îmbrăcat tricoul echipei Korona Kielce, formaţie care activează în prima ligă din Polonia. Pentru Kielce, Zebic a bifat 9 partide, reuşind o pasă de gol.

Apărătorul croat a început fotbalul la juniorii clubului RNK Split în ţara natală. La seniori a debutat pentru gruparea HBDNK Mosor - Sveti Jure, iar ulterior a mai evoluat la echipele NK Dugopolje, FC Sonthofen, NK Primorac 1929 Stobrec, NK Imotski, NK Varazdin, Tabor Sezana şi ultima oară la Korona Kielce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.