Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crucea Roşie a primit o donaţie financiară importantă din partea Asociaţiei de prietenie Vietnam-România, în contextul pandemiei

crucea rosie

Ambasada Republicii Socialiste Vietnam în România a transferat luni 500 de milioane de dong vietnamezi (22.000 de dolari americani) către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, în numele Asociaţiei de prietenie Vietnam - România, pentru a sprijini poporul român în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

În aceeaşi zi, la Ambasada României la Hanoi a fost organizată o ceremonie simbolică de predare între ambasadă şi asociaţie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VIDEO: Gabriela Firea și Florentin Pandele se roagă pentru ‘însănătoșirea bolnavilor și ocrotirea tuturor’

Suma de bani a fost donată de către membrii Asociaţiei, între care foşti studenţi vietnamezi în România, antreprenori care desfăşoară afaceri cu România şi comunitatea vietnameză care trăieşte, lucrează şi studiază în România, conform unui comunicat de presă publicat marţi de Ambasada Vietnamului la Bucureşti.

Evenimentul arată îndelungata solidaritate şi prietenie dintre poporul vietnamez şi poporul român, contribuind la îmbunătăţirea relaţiei tradiţionale dintre cele două ţări, se spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.