Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cruzime fără margini! Un bărbat din Suceava și-a decapitat pisica cu un cuțit / Polițiștii l-au reținut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Suceava după ce și-ar fi ucis cu un cuțit pisica de 7 luni chiar în curtea locuinței sale din Fălticeni.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecța Animalelor au finalizat, joi, verificările cu privire în legătură cu un caz de cruzime față de animale, în urma cărora un bărbat a fost reținut pentru uciderea unei pisici.

Polițiștii din Fălticeni au început cercetările în 1 noiembrie 2023, după ce au primit informații cu privire la faptul că un bărbat a ucis prin decapitare o pisică.

„Cazul a fost preluat de către o echipă operativă din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor – IPJ Suceava, care s-a deplasat la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni. Cauza a fost temeinic documentată, inclusiv cu material probartor criminalistic și expertize specifice”, transmite Poliția Suceava.

Conform sursei citate, în dimineața zilei de 1 noiembrie, acesta a ucis în curtea locuinței sale, prin decapitare cu ajutorul unui cuțit, o pisică, proprietate personală, în vârstă de aproximativ 7 luni.

În urma probatoriului administrat, joi, s-a dispus măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.