Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRUZIME fără margini: Un român şi-a târât câinele după maşină sub ochii propriei fiice/ VIDEO

caine masina

Gest revoltător al unui român, chiar sub ochii propriei fetiţe. O persoană din Târgu Mureş şi-a legat câinele de maşină şi l-a "plimbat" prin oraş.

Pe grupul de Facebook "Info Trafic Mureş" a fost publicat luni, 1 iunie, un film cu un câinele legat de maşină şi târât kilometri întregi prin oraş. Poliţiştii din Mureş au văzut filmuleţul pe Facebook şi s-au autosesizat.

Zoltan Ujvary este un tânăr din Târgu-Mureş care a filmat întreaga scenă. Tânărul a declarat, pentru ziarul Adevărul, că filmarea a fost făcută pe strada 22 Decembrie din Târgu-Mureş şi, din comentariile postate pe acel grup, a dedus că legarea câinelui de maşină ar fi fost o pedeapsă pe care un tată i-ar fi dat-o fiicei că nu l-ar fi ascultat.

"În maşină era, pe bancheta din spate, o fetiţă de 11-12 ani care se uita la câine. Câinele alerga cum putea", a spus Zoltan Ujvary.

"Poliţiştii de la Ordine Publică Mureş au văzut filmuleţul şi s-au autosesizat", a declarat Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş. Potrivit acesteia, se va verifica dacă s-au încălcat prevederile legii 205/2004. Şoferul care a legat câinele de maşină riscă închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă între 1.000 şi 3.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.