Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crystal Palace - Manchester United, scor 0-0, în Premier League

Manchester United a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, în deplasare, cu Crystal Palace, în etapa a XXIX-a a campionatului englez Premier League, potrivit news.ro.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Şi Leicester a făcut un pas greşit, după 1-1, în deplasare, la Burnley. Vydra a deschis scorul pentru gazde, în minutul 4, iar Iheanacho a egalat, în minutul 34.

În alt meci dispuitat în această etapă, Sheffield United a învins, acasă, pe Aston Villa, scor 1-0 (McGoldrick '30). Jagielka (Sheffield) a fost eliminat, în minutul 57.

Citește și: DNA Președintele CJ Călărași a dat ordin bodyguarzilor să le INTERZICĂ accesul în clădire angajaților pentru care instanța îl OBLIGASE să îi primească la muncă

După aceste rezultate Manchester United şi Leicester se menţin pe locurile 2-3, cu 51, respectiv 50 de puncte. Lider este Manchester City, cu 65 de puncte.

Crystal Palace ocupă locul 13, cu 34 de puncte, iar Burnley, locul 15, cu 29 de puncte.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.