Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Minaur Baia Mare a fost învinsă de echipa norvegiană Naerboe IL în prima manşă a finalei competiţiei masculine de handbal EHF European Cup

Facebook
handbal minge

CS Minaur Baia Mare a fost învinsă de echipa norvegiană Naerboe IL cu scorul de 29-25 (15-12), sâmbătă, la Stavanger, în prima manşă a finalei competiţiei masculine de handbal EHF European Cup .

Proaspăta vicecampioană a României păstrează şanse de a cuceri trofeul, după un meci în care a fost condusă la maximum cinci goluri.

Scandinavii au început bine şi au condus cu 5-2 (min. 8), dar Minaur a revenit şi a egalat, 8-8 (15). Băimărenii au condus de două ori, cu 10-9 şi 11-10, dar Naerboe a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, 15-12.

Norvegienii s-au desprins în partea secundă la cinci goluri, 23-18 (45), iar diferenţa de pe tabelă a oscilat până la final între trei şi cinci goluri, Naerboe câştigând cu 29-25, potrivit Agerpres.ro.

Pentru Minaur au marcat Andrei Buzle 5 goluri, Stevan Vujovic 4, Anderson Da Silva Mollino 3, Alex Csepreghi 3, Călin Căbuţ 4, Tomas Cip 2, Robert Nagy 1, Daniel Bera 1, Tudor Bogdan Buguleţ 1, Stefan Vujic 1.

Portarul Anton Terehov a apărat 7 şuturi (22,58%), iar Barna Buzogany a parat 2 (28,57%).

Golurile nordicilor au fost reuşite de Tord Haugseng 9, Andreas Horst Haugseng 5, Lars Sigve Hamre 3, Theodor Svensgard 5, Ole Naerland 2, Tord Aksnes Lode 4, John Thue 1.

Halvor Elias Narland a apărat 6 şuturi (37,50%), iar Vegard Bakken Oeien a avut 4 intervenţii (20%).

Meciul a fost arbitrat de grecii Michalis Tzaferopoulos şi Andreas Bethmann, iar delegat EHF a fost lituanianul Tadas Jansonas.

Manşa secundă a finalei va avea loc pe 28 mai, în Sala Polivalentă ''Lascăr Pană'' din Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.