Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS United Galaţi a fost învinsă de echipa kazahă AFC Kairat Almatîi cu scorul de 6-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal

www.agerpres.ro
futsal

CS United Galaţi a fost învinsă de echipa kazahă AFC Kairat Almatîi cu scorul de 6-1 (2-0), sâmbătă, în deplasare, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal, potrivit Agerpres.

Andrei Crăciun (37'38'') a marcat golul echipei gălăţene, în timp ce pentru puternica formaţie kazahă au înscris Rangel (03'54''), internaţionalul român Savio Valadares (11'17''), Fernandinho (22'48''), Edson (28'14''), Cinghiz Iesenamanov (33'05'') şi Birjan Orazov (39'44'').

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

Kairat, multiplă campioană a Kazahstanului, a câştigat în două rânduri UEFA Futsal Champions League (2013 şi 2015), a pierdut o finală (2019) şi s-a clasat de două ori pe locul al treilea (2009 şi 2011).

United Galaţi, debutantă în competiţie, rămâne cu amintirea unei participări mai mult decât onorabile, în care a trecut de de formaţia israeliană Ashdod Dolphins (1-0, la Galaţi) şi de echipa poloneză BTS Rekord Bielsko-Biala (6-3, în deplasare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.