Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua a solicitat să i se acorde locul de baraj pentru promovarea în Liga 3

Wikipedia
csa steaua

CSA Steaua a anunţat, marţi, că a solicitat printr-o adresă către Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti recunoaşterea ca echipă câştigătoare a sezonului 2019-2020 al Ligii a 4-a şi desemnarea pentru a ocupa poziţia municipiului Bucureşti la miniturneul de baraj organizat de FRF pentru promovarea în Liga 3, anunță news.ro.

Potrivit clubului sportive, în solicitarea formulată către AMFB, Florin Talpan a adus următoarele argumente:

“Steaua Bucureşti a câştigat toate partidele disputate în acest sezon al Ligii a 4 -a, strângând maximul de puncte şi poziţionându-se pe primul loc în clasament, la o distanţă de 7 puncte de ocupanta locului 2, FC Rapid 1923 2, echipă pe care am învins-o în întâlnirea directă cu scorul de 4-0.

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

AMFB trebuie să oprească campionatul Ligii a 4-a şi să desemneze Steaua Bucureşti drept câştigătoarea sa, având în vedere pericolul pandemiei Covid 19.

Cazuri în care s-a procedat la fel: Liga 4 din Suceava a fost oprită de AJF Suceava, iar echipa de pe locul 1 a fost declarată câştigătoare. În Liga a 3-a, FRF i-a acordat echipei Aerostar Bacău titlul de campioană a seriei sale, promovând-o automat în Liga 2. Aerostar Bacău ocupa prima poziţie, la o distanţă de 7 puncte de locul 2.

Caz asemănător a fost şi la Craiova, unde FC U 1948 SA a fost promovată direct în Liga 2, doar datorită faptului că ocupa prima poziţie în clasament, la 13 puncte distanţă de locul 2”.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

”Campionatul Franţei a fost oprit, al Olandei şi Belgiei de asemenea, Liga a 3-a a fost îngheţată. Nu văd de ce trebuie să punem sănătatea jucătorilor în pericol. Pentru a proteja sănătatea sportivilor şi antrenorilor participarea în campionatul Ligii a patra, AMFB şi preşedintele Marian Lumînare trebuie să ia măsuri care să aibă în vedere prevenirea infecţiei cu virusul Covid 19, în primul rând, şi abia apoi, asigurarea finalizării sezonului Ligii a patra. Steaua Bucureşti trebuie desemnată căştigătoarea acestui sezon care trebuie încheiat, pentru că este lider autoritar fără niciun punct pierdut în acest campionat”, a declarat Talpan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.