Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cseke Attila a mai făcut rost de paturi pentru COVID după ce a certat 2 manageri de spitale din București: Avem 1500 de paturi, din păcate pline cu pacienți

gov.ro
Cseke Attila

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a spus, luni seara, că Guvernul lucrează în fiecare zi la creșterea numărului de paturi la terapie intensivă.

"Guvernul lucrează și MS cu DSU lucrează la creșterea numărului de paturi ATI. După 3 săptămâni, acel plan de reziliență este aproape realizat. Avem 1500 de paturi, din păcate pline cu pacienți.

Am trimis inspectorii DSP și au avut o discuție cu 2 directori de spitale. Mi se pare nepermis să ai peste 600 de paturi pentru COVID și să ceri aviz pentru 200.Este vorba de Spitalul Sf. Ioan. Pentru Spitalul Malaxa am cerut creșterea numărului de paturi. Structura este de 200 d epaturi și ei au cerut aviz pentru 90. Înpreună cu DSU se lucrează la operaționalizarea platformei de la PIpera, unde vor fi 300 de paturi cu oxigen.

Din păcate este nevoie. Astăzi la ora 11, am avut 3 paturi libere. Până acum, dacă îmi aduc bine aminte, a fost un număr mai mic sau mai mare de paturi", a spus Cseke Attila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.