Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe lupta din careul de ași: CSM București - Metz, în sferturile Ligii Campionilor

www.agerpres.ro
CSM Bucuresti handbal feminin

CSM Bucureşti va înfrunta pe Metz în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în prima jumătate a lunii aprilie. Manşa tur se va disputa în România, în timp ce returul va avea loc în Franţa.

Campioana României a terminat pe locul patru în grupa principală doi, după ce FTC Rail Cargo a învins Krim Ljubljana fără emoţii în ultimul meci, 31-27. Astfel, scenariul imposibil de anticipat acum două săptămâni, ultimul loc de calificare pentru sferturile de finală şi o „dublă” cu cea mai în formă echipă din Europa, s-a adeverit. "Tigroaicele" au pierdut cu 22-23 la Ljubljana şi au terminat la egalitate, 23-23, cu Thuringer acasă, astfel că au fost depăşite în clasament şi de FTC Rail Cargo. Formaţia maghiară a făcut în această grupă cu cinci puncte mai mult decât CSM Bucureşti, în numai şase partide, după ce reprezentanta României a învins-o în toamna trecută în ambele jocuri şi a plecat în 2019 cu un avans de patru puncte.

Clasament: 1. Gyor – 18p, 2. Vipers – 12, 3. FTC – 12p, 4. CSM Bucureşti – 11p, 5. Krim – 5p, 6. Thuringer – 2p.

Metz, viitoarea adversară a CSM Bucureşti, are nu mai puţin de opt jucătoare în naţionala Franţei, campioana mondială şi europeană en-titre. Cele două formaţii s-au întâlnit şi anul trecut în aceeaşi fază, iar campioana României a avut câştig de cauză. Totul a fost rezolvat la Bucureşti, după victoria cu 34-21. Neagu, Gullden şi Kurtovic au reuşit atunci 22 de goluri. În retur, Metz a câştigat cu 27-20, deşi la un moment dat reuşise să se apropie de diferenţa de 13 goluri.

Celelalte trei sferturi de finală sunt:

Gyor – Odense

Vipers – Buducnost

Rostov – FCT Rail Cargo

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.