Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a dat lovitura: A luat vedetele lui Dinamo, frații Allahkaram şi Sajad Esteki

Echipa masculină de handbal a CSM Bucureşti pregăteşte deja viitorul sezon şi i-a transferat pe Allahkaram şi Sajad Esteki de la campioana Dinamo. Iranienii schimbă taberele, după două sezoane petrecute la Dinamo Bucureşti, timp în care au câştigat un titlu de campioni şi o supercupă a României.

Atât Allahkaram, cât şi Sajad evoluează la linia de 9m, pe oricare dintre cele trei posturi. Fraţii Esteki au contribuit din plin la titlul obţinut de Dinamo în sezonul precedent, dar şi la calificarea echipei din Ştefan cel Mare în semifinalele Ligii Zimbrilor, obţinută ieri, în defavoarea echipei HC Dobrogea Sud Constanţa.

Componenţi ai naţionalei Iranului, Allahkaram şi Sajad au semnat un contract valabil pe două sezoane şi vor purta tricoul cu numărul 33, respectiv numărul 6.

"CSM Bucureşti este unul dintre cele mai mari cluburi din România şi din Europa. Mă bucur că am făcut acest pas şi că, începând cu noul sezon, voi intra în familia Tigrilor. Îmi doresc să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor şi să dau ce e mai bun din mine pentru această echipă”, adeclarat Allahkaram Esteki.

"Mi-am dorit să mă alătur acestui proiect al CSM-ului. Personal, este o nouă provocare, un nou început de drum şi-mi doresc foarte mult să avem succes ca şi echipă. Cu mult entuziasm şi la fel de multă muncă vom atinge toate obiectivele propuse de către club", a precizat Sajad Esteki.

Gabriela Szabo, director general CSM Bucureşti, a afirmat că fraţii Esteki sunt modele de urmat pentru tinerii sportivi.

"Mă bucură foarte mult faptul că doi dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul intern au decis să dea curs ofertei noastre. Sunt convinsă că Allahkaram şi Sajad se vor integra foarte uşor în familia noastră şi vor aduce un plus echipei masculine de handbal. Mai mult de-atât, fraţii Esteki sunt modele demne de urmat de către micuţii handbalişti din Centrul de Copii şi Juniori, un aspect extrem de important pentru noi", a spus Szabo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.