Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu DVSC Schaeffler în Liga Campionilor

digisport.ro
csm bucuresti handbal feminin

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu echipa maghiară DVSC Schaeffler, 29-29 (17-14), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a avut avantaj de cinci goluri în debutul reprizei secunde, 20-15, dar a urmat o perioadă mai slabă, în care, de la 23-21, scorul a devenit 23-24. CSMB a condus cu 28-26, dar în cele din urmă scorul a fost egal, 29-29, ambele echipe trecând pe lângă victorie în ultimele minute, potrivit Agerpres.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri, Emilie Hegh Arntzen şi Trine Jensen Oe˜stergaard au reuşit câte 5 goluri, Crina Pintea 3, Laura Flippes 2, Alexandra Dindiligan 2, Jennifer Gutierrez Bermejo 1, Monika Kobylinska 1, Andreea Ailincăi 1.

Pentru oaspete au punctat Petra Vamos 7 goluri, Greta Kacsor 5, Alexandra Topfner 5, Vivien Grosch 3, Konszuela Hamori 3, Petra Fuzi-Tovizi 2, Mira Vamos 2, Marie Johanna Elinore Johansson 1, Liliana Csernyanszki 1.

În alte meciuri, Brest Bretagne Handball a terminat nedecis cu Buducnost Podgorica 20-20, iar IK Savehof a fost învinsă acasă de Odense Handbold, cu 44-20.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.