Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti s-a făcut de râs: A fost bătută de Gyor chiar acasă

csm bucuresti

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Gyor ETO, deţinătoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25 (14-10), şi în partida retur din grupa a II-a. Cristina Neagu, aflată în recuperare, dar şi în negocieri cu CSM pentru extinderea contractului, s-a aflat în tribună.

Marcatoarele CSM Bucureşti au fost Radicevic 6 goluri, Constantinescu 4, Lekic 4, Curea 3, Lazovic 3, Bazaliu 1, Omoregie 1, Manea 1, Hagman 1, Cvijic 1, iar de la Gyor s-au remarcat Groot 8, Oftedal 4, Kristiansen 4. Crina Pintea, pivotul naţionalei României, a marcat 2 goluri pentru echipa ungară.

Citește și: Liviu Dragnea, huiduit la Madrid:’Afară cu corupţii!’

La meci au asistat circa 4.000 de spectatori, din care peste 150 au fost susţinători ai echipei oaspete.

În urma rezultatului, Gyor are 15 puncte, fiind liderul grupei, urmată de CSM, cu 10. Ambele echipe au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei. În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti este la mâna echipei Gyor, în tentativa de a prinde locul 2 în grupă. Mai exact, formaţia maghiară ar trebui să obţină cel puţin un punct şi în ultima deplasare, la Vipers Kristiansand. Campioana Ungariei şi-a asigurat matematic locul 1 în Grupa 2 principală, indiferent de ultimele două meciuri cu FTC Rail Cargo şi Vipers.

Citește și: Traian Băsescu, reacție dură la adresa ultimelor OUG pe legile justiției:’Ultima OUG este odioasă’

Celelalte partide ale etapei se joacă tot sâmbătă, între Vipers (8 puncte) – Krim (3) şi FTC Budapesta (7) – Thuringer (1).

În primele trei meciuri ale grupei, CSM a obţinut următoarele rezultate: 27-36 cu Gyor, 32-26 cu Krim şi 38-30 cu Thuringer.

Citește și: Mircea Badea iese la atac:’Poate că locul „magistraţilor” este fix pe trepte. Poate rămân acolo’

Programul în continuare al campioanei României este: Krim – CSM (2 martie), CSM – Thuringer HC (8 martie).

Campioana României a reluat campania din Liga Campionilor fără două jucătoare de bază: Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, indisponibile în acest sezon după operaţii de ruptură de ligament la genunchi. Ambele au asistat la meciul de sâmbătă şi, în timp ce Kurtovic a anunţat că va evolua la Gyor din viitorul sezon, Neagu se află în negocieri cu CSM Bucureşti pentru extinderea contractului, scandent în 30 iunie 2019.

Citește și: Liviu Dragnea, huiduit la Madrid:’Afară cu corupţii!’

CSM Bucureşti s-a calificat în grupa principală II, după următoarele rezultate în grupa preliminară D: 36-31 şi 34-28 cu FTC Budapesta, 28-30 şi 32-24 cu SG BBM Bietigheim, 29-27 şi 26-31 cu Vipers.

În grupele principale se luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, în care vor ajunge primele patru clasate, iar ulterior vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Citește și: Traian Băsescu, reacție dură la adresa ultimelor OUG pe legile justiției:’Ultima OUG este odioasă’

Meciurile din grupele principale au loc între 25 ianuarie – 10 martie 2019, cele eliminatorii din sferturi în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Citește și: Mircea Badea iese la atac:’Poate că locul „magistraţilor” este fix pe trepte. Poate rămân acolo’

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.