Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Galați a învins ACSH Gheorgheni în Liga Națională de Hochei, preluând conducerea în clasament

Facebook.com
Csm Galați, hochei pe gheață

CSM Galați a învins luni seara pe ACSH Gheorgheni în Liga Națională de Hochei, preluând conducerea în clasament. Cele două echipe se întâlniseră și duminică, atunci când harghitenii au câștigat în overtime, cu 4-3.

Patinoarul Dunărea din Galați a găzduit, duminică și luni, dubla confruntare dintre primele clasate, CSM din localitate și ACSH Gheorgheni, contând pentru Liga Națională de Hochei. Duminică, cele două au încheiat la egalitate 3-3, după cele 3 reprize, hargitenii adjudecându-și victoria în overtime, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

În reluarea de luni, gazdele au deschis scorul pe la jumătatea primei reprizei, prin rusul Alexander Neznamov (1-0, min. 8). În repriza secundă, slovenul Matic Podlipnik a egalat pentru oaspeți, (1-1, min. 27), și astfel cele două echipe și-au împărțit frățește primele două reprize.

În ultima treime a meciului, gălățenii au zburdat pe gheață, marcând de trei ori consecutiv prin Neznamov (2-1, min. 41) și Rybanko (3-1, min 48), pentru ca pe final să profite de un powerplay, Makarov înscriind în poarta goală.

CSM Galați a preluat din nou conducerea în clasament, cu 45 de puncte, dar și cu 3 meciuri mai puțin jucate decât ACSH Gheorgheni, care ocupă poziția secundă, cu 43 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.