Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Ploiești și-a suspendat activitatea

Sportul ploieștean este la pământ! De la 1 septembrie, Clubul Sportiv Municipal Ploiești și-a suspendat total activitatea tuturor secțiilor atât în ceea ce privește antrenamentele, cât și participarea la competițiile oficiale! Vestea vine după recenta desființare a echipei de fotbal Petrolul Ploiești, formație care a ajuns în Liga a 4-a.

Citește și: Mai mulți bani pentru sportivii olimpici

„În cursul dimineţii, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, a participat, la primărie, la o şedinţă alături de primarul Adrian Dobre, viceprimarul George Pană şi reprezentanţii direcţiilor juridică şi economică, la finalul căreia directorul economic Nicoleta Crăciunoiu a refuzat, în continuare, să acorde viza CFPP pentru deblocarea banilor care ar asigura desfăşurarea activităţii CSM Ploieşti.

Asta, în ciuda unei adrese interne pe care direcţia juridică a trimis-o direcţiei economice, în care se spune clar „apreciem că se impune virarea către CSM Ploieşti a sumelor solicitate, în limita prevederii bugetare, neplata acestor sume echivalând cu nerespectarea obligaţiilor ce derivă din legislaţia aplicabilă în materie", este anunțul publicat pe site-ul oficial al clubului.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.