Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM tranșează situația completurilor de 5 judecători ale ÎCCJ pentru 2019: Se stabilește cine va continua judecata în dosarul lui Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
savonea la csm

Secția pentru judecători a CSM dezbate, miercuri, in sedinta, situatia completurilor de 5 judecatori ale ICCJ pentru anul 2019. In functie de deciziile care vor fi luate în CSM, se va stabili daca dosarul in care este judecat Liviu Dragnea in apel va fi judecat de completul deja format sau va fi repartizat unui alt complet.

ICCJ a stabilit, pe 13 decembrie, componența completurilor de 5 judecători in materie penala si civila pentru anul 2018, dosarul în care se judecă apelul lui Liviu Dragnea fiind repartizat la completul nr. 2 penal, format din Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa și Simona Enceanu.

Citeste si Un fost ministru ar putea fi eliberat astăzi: Constantin Niță a cerut suspendarea executării pedepsei pe baza deciziei CCR

Noua tragere la sorti a avut loc după o decizie a CSM, prin care s-a stabilit să existe 3 completuri de 5 judecatori in materie penală, nu două ca până acum, iar extragerea să fie realizată cu bile.

Surse din sistem au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO că, daca astazi s-ar fi administrat probe, cauza ar rămâne în componenta acestui complet de judecata. In caz contrar, cauza ar putea fi repartizata unui nou complet, care va fi tras la sorti la începutul anului urmator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.