Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Volei Alba Blaj va organiza la Sibiu meciuri din optimile şi sferturile de finală ale Cupei Challenge

Inquam Photos / Ovidiu Matiu
Inquam Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj va organiza, în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 9-10 decembrie, meciurile Grupei 1 din optimile şi sferturile de finală ale Cupei Challenge.

Confederaţia Europeană de Volei a schimbat formatul competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât echipele să poată participa la meciuri în condiţii de siguranţă sanitară, conform măsurilor stabilite de autorităţile sanitare din fiecare ţară. Vor fi patru grupe, în cadrul cărora care se vor disputa trei meciuri. Primele două partide vor conta pentru optimile de finală, învingătoarele urmând să joace, a doua zi, pentru calificarea în semifinalele competiţiei, potrivit news.ro.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’ .

În cadrul turneului de la Sibiu, Volei Alba Blaj va întâlni, în data de 9 decembrie, de la ora 17:00, învingătoarea dintre VK Pirane Brusno (Slovacia) şi Sanaya Libby`s La Laguna (Spania), echipa calificată urmând a fi stabilită astăzi, în Spania, după ce formaţia slovacă a câştigat prima manşă a şaisprezecimilor de finală cu 3-2.

În celălalt meci, tot în data de 9 decembrie, dar de la ora 20:00, se vor întâlni echipele FC do Porto (Portugalia) şi VK Prostejov (Cehia).

Echipele învigătoare vor juca, în data de 10 decembrie, de la ora 17:00, meciul din sferturile de finală ale Cupei Challenge, partidă în urma căreia va fi decisă formaţia calificată în semifinalele competiţiei. Meciurile se vor disputa fără prezenţa publicului. Vom reveni, în zilele următoare, cu alte detalii legate de turneul de la Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.