Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSMS Iași - Hajduk Split, confruntare cu final dramatic în Europa League

europa league

CSMS Iași și echipa croată Hajduk Split au terminat la egalitate, 2-2 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Emil Alexandrescu'' din Iași, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

Ieșenii au fost egalați la ultima fază a meciului, după o greșeală a lui Grahovac și va avea parte de un retur extrem de greu în Croația.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a început excelent partida, iar în minutul 25, Iașiul conducea deja pe tabelă cu 2-0. În minutul 19, Andrei Cristea a trimis în plasă o minge primită în fața porții de la Piccioni, pentru ca patru minute mai târziu Piccioni să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor cu un șut de la marginea careului, după o pasă filtrantă a lui Vasile Gheorghe.

Croații au pus puțină presiune la poarta moldovenilor, iar Cristea putea majora diferența, cu zece minute înainte de pauză. Bole a centrat perfect de pe partea stângă, însă atacantul ieșenilor a reluat pe lângă poartă, din câștiva metri.

Potrivit gsp.ro, Pusnik a fost inspirat la pauză, când l-a introdus pe camerunezul Ohandza în locul lui Mastelici, iar noul intrat a redus din diferență imediat după pauză, după o greșeală de marcaj a lui Frăsinescu. Said a reuşit să egaleze în al patrulea minut al prelungirilor, după o gafă incredibilă a portarului ieşean. Vezi VIDEO!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.