Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSO Voluntari a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti după prelungiri, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naţionale de baschet masculin

Britannica.com
baschet

CSO Voluntari a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 84-81 (14-14, 16-15, 17-24, 23-17, 14-11), după prelungiri, marţi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Ilfovenii conduceau cu 70-67 când mai erau zece secunde din timpul regulamentar, dar Dinamo a reuşit să trimită meciul în prelungiri după ce suedezul Carl Viktor Gadeffors a transformat o aruncare liberă, a ratat-o pe a doua, dar Andrei Calenic a recuperat mingea şi a reuşit egalarea. CSO Voluntari a reuşit să încline balanţa în prelungiri, deşi dinamovistul Andrei Mandache a ratat ultima aruncare a meciului, una de trei puncte, când mai erau două secunde, conform agerpres.

Acesta a fost meciul de debut al echipei CSO Voluntari în campionat, după ce partida cu SCM Timişoara, din prima etapă, a fost amânată.

În alt joc, CSM CSU Oradea a dispus de CS Municipal Târgu Jiu cu 89-70, condusă de Alexandre Vladimir Gavrilovic, 24 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, şi de Cătălin Baciu, cu 20 p, 8 rec.

CSM CSU Oradea este singura echipă cu patru puncte după două etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.