Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Craiova si CFR Cluj lupta pentru primul trofeu al sezonului

CFR Cluj si CSU Craiova au planuri marete in acest sezon european, una dintre ele urmand sa inceapa aventura in Europa cu un trofeu castigat. Partida din Supercupa Romaniei dintre CSU Craiova si CFR Cluj va avea loc sambata, 14 iulie, incepand cu ora 20:30, pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, atmosfera urmand a fi una incendiara, vanzandu-se toate biletele.

CFR Cluj

Se pregateste de preliminariile Ligii Campionilor, dar si de un nou sezon de Liga I, achizitionand jucatori din strainatate, insa niciun transfer notabil pana acum. Se zvoneste ca ardelenii vor sa mai aduca doi jucatori din Serie B, dar si pe Alin Tosca si chiar Cristian Sapunaru. Si pe banca tehnica sunt modificari fata de sezonul trecut, in aceasta editie Edi Iordanescu avand misiunea de a antrena gruparea feroviara. Dintre plecarile notabile le amintim pe cele ale lui Luchin si Laurentiu Rus. Se pare ca ardelenii vor sa scape si de Omrani, desi acesta tocmai si-a prelungit contractul. Campioana Romaniei a avut un stagiu de pregatire destul de reusit in Polonia, acolo unde a obtinut doua victorii din 3 partide, trecand cu 3-0 de Jagiellonia si cu 1-0 de Warta Poznan , obtinand o remiza alba cu Wigry Suwalki. Singurul gol primit de ardeleni in amicalele din aceasta vara s-a inregistrat cu Sepsi, impotriva carora au incheiat la egalitate, scor 1-1.

CSU Craiova

Nu a prea convins in amicalele din aceasta vara, pierzand cu 0-1 contra japonezilor de la V-Varen Nagasaki si cu 2-3 contra rusilor de la Ufa. Este foarte probabil ca luna viitoare craiovenii sa joace un amical de lux cu Napoli, inaugurand astfel cum se cuvine noul stadion Ion Oblemenco. Partida ar avea loc in cea de-a doua treime a lunii august. In ceea ce priveste transferurile, Cicaldau pare cea mai notabila venire, fostul jucator al Viitorului urmand chiar sa poarte numarul 10 pe tricou. In aceste zile, craiovenii vor sa-l ia si pe George Puscas, romanul de nationala. Din pacate pentru craioveni, in aceasta vara l-au pierdut pe Alexandru Baluta, care sezonul trecut a marcat 11 goluri in Liga I, acesta transferandu-se la Slavia Praga. Tot 11 goluri a marcat si brazilianul Gustavo di Mauro, CSU Craiova scapand si de el. Au mai plecat Mihai Roman II, Screciu sau Mazarache.

Intalniri directe

CFR Cluj si CSU Craiova s-au intalnit de 15 ori pana acum, in Liga I fiecare echipa invingand de 5 ori, inregistrandu-se 4 rezultate de egalitate, in vreme ce in Cupa Ligii din urma cu doua sezoane CFR Cluj a trecut dupa loviturile de departajare. Sezonul trecut cele doua s-au intalnit de 4 ori, in sezonul regulat fiecare echipa impunandu-se cu 2-1 pe teren propriu, pentru ca in play-off sa se inregistreze o remiza alba cu oltenii ca gazda, la Cluj ardelenii sa invingand cu 1-0.

Cotele la pariuri

Partida este una destul de echilibrata, cel putin asa lasand casele de pariuri sa se inteleaga. Clujenii pornesc usor favoriti, avand cota 2.45 la casa online Unibet, fata de 2.95 cat are CSU Craiova, pentru o remiza cota fiind 3.1. Nu se asteapta multe goluri in primul meci al sezonului, cota pentru cel mult doua goluri fiind 1.63, pentru cel putin 3 goluri fiind 2.28. Daca doriti sa consultati si ofertele altor case de pariuri, nu neaparat privind acest meci, inainte sa va inregistrati si sa va depuneti banii, puteti accesa site-ul Legalbet. Daca vorbim despre obtinerea unor recenzii despre acele case de pariuri online licentiate – legalbet.ro este locul ideal in care sa faceti asta. Pentru fiecare casa online licentiata Legalbet prezinta atat 3 puncte tari, cat si 3 puncte slabe.

Pronosticurile noastre la CSU Craiova vs CFR Cluj

Sigur, vorbind despre primul meci al sezonului este greu sa ne formam o parere. Avand in vedere insa atat rezultatele din amicale, cat si transferurile efectuate de cele doua echipe, i-am vedea favoriti pe clujeni in aceasta partida. De punctat ca in fiecare din ultimele 3 sezoane, in Supercupa Romaniei s-a marcat un singur gol si opinam ca nici acum nu vom vedea multe reusite.

CFR Cluj castiga: 2.45
Sub 2.5 goluri: 1.63

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.