Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre MIȘCAREA președintelui Iohannis:Efectul va fi de imagine. Trebuia să facă ceva. Întrebarea este ce va face domnul Dragnea cu doamna Vasilescu

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu susține că președintele României ar fi avut explicații pentru respingerea mai multor numiri in Guvern, in afara de cele privindu-i pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer.

"Avea aceeasi motivatie sa il respinga pe domnul Les, care a fost numit in locul domnului Fifor, la Aparare. Si domnul Les a fost dat afara dintr-un recent guvern PSD. De asemenea, putea sa il respinga pe domnul Breaz la Cultura. Matematica sigur ca face parte din cultura, dar domnul Breaz nu are nici cea mai mica experienta in materie de management cultural. Se apuca sa invete acum, când preluam presedintia Consiliului UE? Nu mai existau in aceasta tara oameni cu pregatire in domeniul administrarii culturii? Iata motivatii. Se pot gasi motivatii pentru toti cei care au fost numiti acolo, pentru respingere. Domnul Iohannis a ales doi. Efectul va fi de imagine. Trebuia sa faca ceva domnul presedinte, dupa ce i-a mai dat 0 sansa PSD-ului cu doamna Dancila, ceea ce electoratul sau, suporterii nu au uitat. Întrebarea este ce va face dl Dragnea cu dna Vasilescu pentru ca inapoi la Munca nu va putea sa o puna, sa vedem ce va face, unde o va pune", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.