Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, analiză a discursurilor din Parlament de la moțiunea de cenzură: 'Am văzut niște probe de actori: Guvernul asasin sau bampirul care suge sângele poporului'

CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat discursurile din Parlamentul României de la dezbaterea moțiunii de cenzură, la Digi24, afirmând ironic că a observat „niște probe de actorie foarte puternice”.

Citește și: Susţinere reciprocă Firea-Ciolacu: 'Un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească, care să stea puţin în concediu' (VIDEO)

„Facem un lucru oarecum nedrept că nu discutăm de filmul din Parlamentul României, acum. Am văzut acolo niște secvențe, niște probe de actorie, din astea foarte puternice. Domnul Orban: "Ați spus că sunteți albine și acum se dovedește că nu dați miere, sunteți viespi, numai ac și venin" - Shakespeare. Lui Ciolacu se pare că i-a scris replicile scriitorul sau scriitoarea lui Dăncilă pentru că sunt luate toate, de la liftiera Violetei Alexandru, trecând prin Costache, până la „nenorociți românii”, „Guvernul asasin”, „bampirul care suge sângele poporului”. Ponta: „Eu m-am operat la picior în Turcia, dar nu m-am dus la dezalcoolizare”. Am încercat să fac o reparație a acestui film bun care merită văzut, din Parlamentul României”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.