Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a reevaluat-o pe Dăncilă: De la 'pavian cu mantie', la 'să știți că mi-a plăcut coafura asta'

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu a remarcat schimbarea de look a premierului Viorica Dăncilă și a lăudat-o pentru acest lucru. „A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire”, a adăugat jurnalistul, care anul trecut o jignea pe Dăncilă comparându-i coafura cu cea a unei specii de maimuţă.

„Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite. Nu sunt cum au fost în cazul ăla extrem, de am ajuns la cremenal cu doamna Dăncilă... dânsa nu mi-a zis nimic atunci, nu m-a reclamat, am ajuns cu autosesizările ălora de la PSD și cu CNCD”, a spus gazetarul, la Digi 24.

CITEȘTE ȘI: Ce boli poate ascunde o banală durere de cap. SEMNE că trebuie să mergi IMEDIAT la medic

„Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă, nicio clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de... nu mai zic nimic! (Cosmin Prelipceanu: Strident! - n.red.) Strident, cum era. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană. (...) Poate că doamna Dăncilă a înțeles în sfârșit, cu toată ființa ei, unde se află. Că este prim-ministrul României, și că are o forță uriașă și că poate influența viitorul acestei țări. Poate că dintr-o dată și-a dat seama de lucrul ăsta și va acționa altfel ca prim-ministru, de acum înainte”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

În luna iunie a anului trecut, Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză jurnalistului Cristian Tudor Popescu în procesul pe care acesta l-a intentat Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care l-a amendat cu 1.000 de lei pentru că a comparat coafura premierului Viorica Dăncilă cu cea a unui pavian cu mantie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.